Invitation til Galloway foreningens medlemmer samt familie

Galloway foreningens bestyrelse, har den fornøjelse at invitere medlemmer og deres familier til 25 års jubilæumsdag, den 17/8-2019.
Dagens program:
Kl 10,00 mødes vi på adressen , Skelsager 4, 5560 Aarup.
Hvor foreningen giver kaffe og morgenbrød, i det fri.
Herefter vil specialkonsulent i Naturstyrelsen
Sollerup Annita Svendsen, fortælle om naturen på dette sted.
Herefter kører vi til Kold College Bjørnemosevej 190, 5260 Odense S.
Hvor foreningen er vært ved en middag, som er følgende:
Buffet med diverse salater, samt flere forskellige grillede kød udskæringer, af Galloway ungtyr.
Herefter vil der være rundvisning på Kold College, hvor vi skal se landsbrugsskolen og deres kvæghold, som er Galloway.
Efterfølgende vil der blive serveret kaffe.
Dette program er Galloway foreningen vært ved.
På bestyrelsens vegne, formand
Gert Dalbjerg